Categorii
Uncategorized

Metode eficiente pentru conducta blocata acasa

Datorită faptului că sistemul de canalizare este utilizat constant, pericolul de înfundare poate apărea oricând și pe neașteptate. Unul dintre cele mai evidente, respectiv comune simptome este chiar scurgerea încetinită a apei indiferent că e vorba de o chiuvetă, cadă, duș sau orice altă ieșire spre sistemul de evacuare. Prin urmare, dacă ai parte de o astfel de situație, cel mai bine este să contactezi urgent un instalator care poate interveni asupra problemei legate de canalizare.

Firma noastră a acumulat o experiență vastă de-a lungul timpului în domeniul blocajelor. Sculele pe care le folosim sunt unele dintre cele mai bune și practice. De altfel, echipajul nostru este alcătuit numai din personal calificat și experimentat!

Metode eficiente prin care putem desfunda o canalizare

În cazul în care nu ai reușit să scapi de înfundarea țevilor de canalizare prin aplicarea unor metode preventive, noi te puteam ajuta și acționa imediat în eliminarea problemelor pe care le întâmpini. Metodele ce le punem în aplicare sunt de mai multe tipuri, printre care putem aminti pe cel mecanic, termic, chimic și hidrodinamic.

Toate acestea acționează și abordează problema într-un mod diferit. Desigur, pot fi chiar și combinate între ele, mai ales dacă e vorba de ceva serios și de o complexitate ridicată. Instalatorii pe care îi punem la dispoziția ta știu ce metodă să abordeze și cum să o aplice astfel încât să desfunde canalizarea acolo unde e nevoie.

Metoda mecanică – atunci când vine vorba de această metodă, facem referire la utilizarea în principal a unui cablu special. Desigur, dintre toate cele menționate anterior, aceasta este cea mai complicată fiindcă cablurile sunt proiecte pentru a rezolva problema în funcție de dificultate, fiind oarecum diferite în funcție de câteva aspecte precum: dimensiunea, nevoia de a folosi dispozitive suplimentare (capete rotunde, ascuțite, spiralate) sau design. Un cablu conceput în acest scop, permite deblocarea rapidă a ceea ce s-a depozitat în canalizare.

Metoda termică – acumulările de grăsimi pot duce la blocarea în timp a conductelor de evacuare. Cea mai eficientă metodă prin care putem rezolva eficient acest tip de problemă este curățarea termică a cărui scop e să încălzească suficient de mult depunerile pentru a putea fi eliminate cu ușurință.

Metoda chimică – utilizarea substanțelor chimice este mai mult o metodă prin care recurgem la finalul utilizării altor metode care nu au funcționat în totalitate.

Metoda hidrodinamică – rămâne cea mai ușoară de implementat deoarece presupune utilizarea unei jet de apă cu presiune mare care are scopul de a înlătura orice blocaj capabil de a fi eliminat prin această cale. Ce-i drept, necesită mai puține costuri pentru că este efectuat prin intermediul unui echipament ușor de montat și utilizat.

Desigur, există și alte metode de combatere a înfundării canalizării. Însă oricum s-ar interveni, cel mai eficace mod prin care se poate face acest lucru este prin intermediul unei firme care pune la dispoziție un echipaj experimentat, autorizat și cu echipament tehnic specializat. Te poți baza oricând pe noi, așadar nu ezita să ne contactezi!